O διευθυντής του Κων.Μυλωνάς μιλώντας στο Livetalks “Το Ενυδρείο δεν θα κλείσει, αλλά χρειάζεται στήριξη”

Πηγή – Livetalks: https://www.cretalive.gr/kriti/enydreio-den-tha-kleisei-alla-hreiazetai-stirixi

“Το Ενυδρείο δεν θα κλείσει, αλλά χρειάζεται στήριξη”!

“Δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του” επισημαίνει ο διευθυντής του Κων.Μυλωνάς μιλώντας στο Livetalks – Τι λέει για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα και το θέμα της κλιματικής αλλαγής

«Η φετινή χρονιά είναι κρίσιμη για το Ενυδρείο Κρήτης. Αν και πάει καλύτερα από ότι είχαμε υπολογίσει τα μέτρα για την πανδημία δεν μας επιτρέπουν να έχουμε τα έσοδα που πρέπει. Γι αυτό είναι κρίσιμη η βοήθεια από την κυβέρνηση και τους φορείς».

Αυτό τόνισε μιλώντας στo Livetalks και τον Κ. Μπογδανίδη ο διευθυντής του Ενυδρείου Κων.Μυλωνάς που επεσήμανε ότι η προηγούμενη χρονιά ήταν καταστροφική αφού εξαντλήθηκαν όλα τα αποθεματικά.
«Δεν είχαμε τη δυνατότητα ως κρατικός φορέας που λειτουργεί όμως με ιδιωτικοοικομικά κριτήρια να έχουμε την ευνοϊκή μεταχείριση των επιχειρήσεων, δεν είχαμε επιστρεπτέες προκαταβολες, δεν είχαμε εργαζομενους σε αναστολή. Είμαστε….δημόσιος φορέας που ωστόσο πληρώνουμε εμείς τα εξοδα και τους μισθούς» ανέφερε ο κ.Μυλωνάς και πρόσθεσε ότι «δεν είμαστε και ένα μουσείο που μπορούμε να κλείσουμε τα γραφεία και τα φώτα να φύγουμε. Ο κόσμος έπρεπε να δουλεύει, να συντηρεί, να ταΐζει τα ψάρια…» τόνισε.

Πάντως ο κ.Μυλωνάς αν και υπογράμμισε την ανάγκη να βοηθηθεί το Ενυδρείο ξεκαθάρισε ότι δεν θα κλείσει, δεν μπορεί να αφεθεί στην τύχη του! Ο κ.Μυλωνάς αναφέρθηκε επίσης στην κλιματική αλλαγή και στα όσα συμβαίνουν στον πλανήτη μας, στις πυρκαγιές στην Ελλάδα και την επίδραση στο οικοσύστημα. 

Ακούστε όσα είπε ο κ. Μυλωνάς στο Livetalks

 

 

 

 

Comments are closed.